Met behulp van haar moeder verandert een lerares de tekeningen van haar studenten in echte kerstcadeaus

In de video legt de lerares uit hoe zij en haar moeder op het idee kwamen om de tekeningen van haar studenten om te zetten in kerstcadeaus.

+Klein meisje weigert de schoot van de Kerstman en hij gebruikt de gelegenheid om alle kinderen een belangrijke les te leren; bekijk de video
+Kleine van 3 geeft de best mogelijke reactie op een jongen die kritiek had op haar haar; bekijk de video

Een lerares en haar moeder hadden een briljant idee om de studenten met Kerstmis iets te schenken; in een TikTok-video die viraal ging met meer dan 5 miljoen views, deelt de onderwijzeres hoe alles is gebeurd: “Normaal geef ik mijn studenten kerstboeken. Ik zoek naar wat goedkopere boeken, koop er een heleboel, we spelen een spel waarbij ze de boeken aan elkaar doorgeven en uiteindelijk kiezen ze elk boek dat ze willen en mogen het openen.

Maar dit jaar stelde de moeder van de lerares een nieuw cadeau voor de kinderen voor, en ze vond het geweldig, vooral omdat het de directe betrokkenheid van de studenten inhield, zonder dat ze het wisten. “Dus gaf ik elk van mijn studenten een vel papier met de tekening van een wollen muts en vroeg ik hen het in te kleuren zoals ze wilden, zolang het maar met effen kleuren was.

+Klik hier om de video te bekijken

Nadat alles was ingekleurd, was het de beurt aan de moeder van de lerares om in actie te komen en de mutsen precies zo te breien als elk kind zich had voorgesteld; “Elk van hen krijgt zijn eigen muts met de kleuren die ze zelf hebben gekozen.

In de video lijkt de lerares enthousiast over de verrassing die ze organiseert voor haar kleine studenten; “Ik kijk er zo naar uit om het aan ze te laten zien. Ik weet niet of ik het ze vandaag zal geven of dat ik moet wachten tot ons kerstfeest in de klas. Maar ze zijn zo schattig geworden, en ik denk dat ze echt opgewonden zullen zijn om te zien hoe hun creatie tot leven komt.

Veel internetgebruikers prezen de lerares en ook haar moeder, want zoals velen opmerkten, beseft niet iedereen echt hoeveel werk, tijd en liefde er in deze kleine wollen mutsen zijn gestoken. “Ik neem mijn hoed af voor je moeder; ze is geweldig!” schreef iemand. “Mensen realiseren zich echt niet dat DIT het echte onderwijs is. Passie, diepe liefde en hard werken kenmerken dit beroep. DANK aan jou en je moeder!” merkte een ander op.

Back to top