En gutt kritiserte hennes frisyre, og den tre år gamle lille jenta ga ham det beste svaret mulig; se hva hun sa

Videoen som moren tok opp viser den lille jenta som forklarer hva gutten sa om håret hennes og hva hun svarte.

+ Klikk her for å se videoen

Mildred Munjanganja er moren til lille Leila Danai, som var 3 og et halvt år da denne videoen ble tatt opp; hun har alltid forberedt den lille jenta på å forsvare seg mot kommentarer som hennes klassekamerater kunne gjøre om hennes hår, siden Leila er en av de få svarte barna på skolen sin.

I videoen forteller Leila moren at en gutt sa at han ikke likte håret hennes: “Jeg sa: ‘Jeg liker det!’”. “Han sa: ‘Jeg liker ikke det håret, det er galt’. Og jeg sa: ‘Mamma gjorde det. Og hvis du ikke liker det, bryr jeg meg ikke’, fortsatte hun med et vakkert smil på ansiktet.

“Åh, baby! Jeg er så stolt av deg,” utbrøt moren hennes. “Du forsvarte deg selv. Det viktige er at du liker det, det er ditt hår.” I videobeskrivelsen forteller Munjanganja om hvor glad og stolt hun er for datteren sin: “Jeg er glad for at hun ikke trengte noen andres godkjenning for å føle seg hel. Hun visste at hun elsket sin frisyre, og det var det som betydde noe,” skrev moren. “Jeg er så stolt av henne. Ved 3,5 år forsvarte hun seg selv og lot ikke den kommentaren påvirke henne.”

Back to top